Smoker II 700 | SMOKER | Grille z Wędzarnią | Grille | BBQ | dla cateringu | Grille z wędzarnią | Grille ogrodowe | Wędzarnie z Grillem | Grill | BBQ | Grille przydomowe | Wędzarnie ogrodowe z grillem
15161
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15161,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Smoker II 700

Specyfikacja

Grillo-Wędzarnia „SMOKER II” to urządzenie składające się z grillo-wędzarni „SMOKER I” + dodatkowo zamontowany grill na przyczepie dwuosiowej o następujących parametrach :

 

 

1. SMOKER II

  • Szerokość: 80 cm
  • Wysokość: 250
  • Długość: 550 cm
  • Średnica wędzarni: 70 cm
  • Ruszta w komorze wędzarniczej: 3-y. poziomy – koła o średnicy 70 cm. – możliwość zwiększenie do 5 poziomów
  • Średnica grilla: 70 cm
  • Waga: 3200 Kg
  • Powierzchnia rusztów paleniska (Grilla): 70 cm x 70 cm
  • Powierzchnia rusztów grilla: 250 cm x 70 cm + 250 cm x 35 cm

 

 

2. Grill: ( Szerokość – 70 cm, Długość – 300 cm ) x 2 ,+ Palenisko 70 cm x 70 cm

SMOKER II posiada zamontowaną z przodu skrzynię, która może być używana jako chłodnia lub do przewożenia drobnego sprzętu do obsługi grilla. Urządzenie stosowane jest do obsługi dużych imprez, zużywa mało drewna. W ciągu 2-3 godzin można z tego urządzenia obsłużyć do 2000 osób. Jednorazowo można wędzić 160 szt. ryb o średniej wadze 500g, w tym samym czasie można również grillować oraz gotować na płycie paleniska. Tej wielkości ryby wędzą się ok. 1 godziny (gorące wędzenie), większe ryby odpowiednio dłużej, 2-kilogramowa ryba powinna wędzić się ok. 2-3 godzin.

Dostępność

Na zamówienie

Nagrody i wyróżnienia

Kategoria
Grille na lawetach